Tulevaa toimintaa

*  KEILAILU  tiistaisin jatkuu syksyllä. Osallisumismaksu 5€/jäsenet/ kerta,  10€/ei jäsenet/ kerta. Ilmoittautumiset maanantaisin Liisa-Siskolle p. 050 369 1812 tai Tuulalle p. 040 716 5762. Kaikki tervetulleita keilaamaan!

* Kevätkokous ja luentoilta ma 8.4.Intolassa, os.Seurapuistikko 6 C, Kurikka. Alussa        kahvitarjoilu alk klo 17.30 ja kevätkokoukselle kuuluvat asiat. Kokousasioiden jälkeen silmälääkäri Eeva Orhanen kertoo silmäsairauksista. *  Arvontaa *Kaikki lämpimästi tervetulleita!

* PERINTEINEN TORIPÄIVÄ  "Taimia mummojen mökeiltä"

ke 29.5.2024 klo 12 -16.  Toivomme runsaasti kasvilahjoituksia!

Voit tuoda kasvit suoraan torille, mielellään klo 11 lähtien, tai ota yhteyttä Liisa-Siskoon. Tarjolla tuttuun tapaan vanhoja perennoja , uudempia tulokkaita ja hyötykasveja. Kaikki tervetulleita tekemään löytöjä! Nyt on hyvä aika ottaa jakotaimia ja saada ne hyvään kasvun alkuun! Terveisin Liisa-Sisko

* KESÄTEATTERIIN, Törnävän kesäteatteriin la 20.7.2024 kl13                 TOOTSIE-Lyömätön Lyyli. Varattu 40 lippua. Retken hinta 30 € jäs ja 40 € ei jäs,  sisältäen lipun ja bussikuljetuksen. Aikataulut ilmoitetaan myöhemmin. Lähde sinäkin viihtymään kesäiselle retkelle!

 

MUITA TULEVIA TAPAHTUMIA, joista ilmoitamme tarkemmin

* ELOKUU          Päiväretki Aspegranin Puutarha, Rosenlundiin Pietarsaareen

* SYYSKUU        Sadonkorjuun ilta, Hyvää ja kaunista syksyn sadosta

* LOKAKUU        Seurapeli-ilta lauta- ja korttipelien parissa

* MARRASKUU  Syyskokous ja luentoilta

* JOULUKUU      Pikkujoulu, kaikille avoin